РАМПА ЗА НЕУГОДНИ ТРИО

ИНЂИЈА ЖЕЛИ ДА ПРЕКИНЕ НИЗ ОД ТРИ МЕЧА БЕЗ ПОБЕДЕ

Прволигаш из сремске равнице поклекао је кад је било најпотребније. Фудбалери Инђије нису успели да покажу зубе боље рангираним екипама, ИМТ-у и Железничару, али у јеку борбе за пласман на елитну сцену никако нису смели да дозволе кикс пред својим навијачима у дуелу са Златибором, који се налази на дну табеле (1:1).

Пред зеленима је још један тежак испит, са РФК Новим Садом, који је многима помрсио рачуне у досадашњем делу првенства.

– Пред нама је дерби – каже Јован Галић, тренер Инђије.- Новосађани и ми у меч ћемо са императивом победе, они су у серији од две, а ми од три утакмице без радости. Циљ нам је да поправимо утисак, то је мотив више, али и додатна одговорносг. Надам се да ћемо бити на нивоу, да ћемо играти како знамо. 

Александар Десанчић (са слике) је међу најчвршћим карикама у борби за место у вишем рангу. Свестан је, међутим, чињенице да екипу очекује неугодан меч.

– Знамо да је пред нама тешка и захтевна утакмица, биће то војвођански дерби. Чека нас чврста екипа, зна да игра на резултат, а познајем много играча са Детелинаре. Нови Сад, пре свега, може да се похвали завидним индивидуалним квалитетом, а издвојио бих Јокића, Кокира и Милосављева. План је да, после неколико неубедљивих резултата, освојимо три бода и да се вратимо на колосек – каже Десанчић. 

Ј. Радисављевић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 23. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!