РАНКО МАРКОВИЋ ВЕЋ ПОСЛЕ НЕКОЛИКО МИНУТА ЗАТРЕСАО ПРОТИВНИЧКУ МРЕЖУ

Фудбалски клуб Омладинац ФАМ из Ботоша нову такмичарску сезону у Војвођанској лиги „Исток“ стартовао је тријумфом на гостовању у Омољици. Омладинац је победио Младост резултатом 2:0, а голове за гостујућу екипу постигле су новајлије у редовима Ботошана – Ранко Марковић и Лука Живојинов.

Марковић је мрежу на противничком голу затресао већ у петом минуту, док је Живојинов био прецизан у 41. минуту, па су тако питање победника решили већ у првом делу утакмице.

– У прошлу утакмицу смо ушли са огромним мотивом и жељом за доказивањем. Током целе утакмице смо правили шансе и борили се без престанка. Доста смо подмладили тим, одлично тренирамо и правимо екипу за будуће сезоне – изјавио је за портал зрењанински.цом стрелац првог гола Ранко Марковић.

У другом колу, које је на програму у недељу, Омладинац ФАМ на свом терену дочекује Војводину 1928 из Перлеза.

– Од следеће утакмице очекујем исто као и од сваке наредне, а то је искључиво победа – наглашава Марковић.

Ботошани су, иначе, ових дана представили још три појачања. Повратник Вид Сарић се после излета у Нови Сад враћа у редове Омладинца.

„Прошлу сезону је завршио са неколико сјајних партија и надамо се да ће наставити у том ритму“, саопштио је ФК Омладинац ФАМ.

Клуб је јачи и за још једног талентованог младог момка. Иако му је тек 19 година, може се рећи да је искусан играч, а играо и у ОФК Београду. У питању је Зрењанинац Лука Шари, универзални дефанзивац и дечко који би требало да донесе много на подизању квалитета игре. Ботошанима се придружио и Радомир Крстин, некадашњи офанзивац зрењанинског Радничког.

Фото: Душан Милошевић и Ранко Марковић

Извор: http://www.zrenjanski.com

ОБЈАВЉЕНО: 18. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!