ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА 

Јединство Стевић — Динамо 1945 0:9 (0:5)

Гледалаца: 50. Судија: Aлекса Цветковић (Панчево). Стрелци: Стојановски у 18, Милојевић у 23. у 27. из пенала, Чучак у 39, В. Марковић у 43, А. Марковић у 59. и 78. Вучинић у 73, Д. Марковић 84. минуту.

ЈЕДИНСТВО СТЕВИЋ: Трбојевић, П. Окука, Ангеловски, Кљајић, Куручев, И. Пешовски. Суботић, Младеновић, С. Пешовски, Атанасов, Шаренац. Играли су још: Н. Окука, Стојановски, Шаша, Мирча, Рајлић.

ДИНАМО 1945: Богуновић. R Марковић, Милојвић, Илић, Јањић, Блажић, Милинковић, Вучинић. Петровић, Станковић, Чучак, Јанкулов. Играли су још: Стевовић, Колоцка, М. Марковић, Д Марковић, А. Марковић, Меденица. Вучинић, Јаковашић.

Нови члан Војввођанске лиге  Исток Јединство Стевић није успео да пружи озбиљнији отпор српсколигашу са Тамиша. У првих десет минута домаћини су били равноправни, али убрзо су фудбалери „брзог воза“ преузели инцијативу и стварали прилике.

Први стрелац био је искусни Стојановски, а лопта је после гужве завршила у мрежи. Пет минута касније, Милојевић је удвостручио предност а до одласка на одмор после брзих и лепих акција гости из Панчева постигли су још три гола – 5:0.

Горан Мрђа, тренер гостију, шансу је пружио осталим играчима и постигли су још четири гола. Данас фудбалери „брзог воза“ имају у гостима нову проверу са Полетом из Идвора.

Б.Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs