РАСПРОДАЈА БОДОВА КРАЈ ТИСЕ, СВЕ РЕШЕНО У ПРВИХ ПОЛА САТА

После четири узастопне победе, Бечејци су укњижили исто толико пораза и временом са трећег спустили се на осмо место. Овога пута бољи од њих пред својим навијачима били су Старопазовчани из „доњег дома“ каравана војвођанских српсколигаша. Све је решено већ у првих пола сата, када су гости брзометно постигли три гола.

Наговестили су гости већ у петом минуту да ће играти агресивно крај Тисе, али је тада шут искоса са десне стране Миленковића голман Страинић ногом одбранио. Само пет минута касније Миленковћ је био прецизнији и довео свој тим у вођство од 1:0. Пре тога Гавриловић је брзо извео слободан ударац додавши усамљеном Миленковићу лопту у казненом простору и сада је понајбољи играч утакмице био сигуран са леве стране. У 18. минуту се покретљиви Бобар нашао потпуно усамљен на десетак метара од гола домаћина и материјализовао је добру акцију саиграча. Играо се 27. минут, када је покретач многих акција Јединства Гавриловић прошао по десној страни и онда убацио у срце казненог простора, што је искористио усамљени Пиплица и поставио коначних 0:3.

Не може за Бечејце да буде оправдање за катастрофалну игру то што су наступили десетковани без петорице играча. Поред неодговорне игре у фази одбране, још више забрињава неефикаснот у нападу, пошто на последња четири првенствена окршаја ниједанпут нису затресли мрежу. А фудбал се игра за голове!

ОФК Бечеј 1918 – Јединство 0:3 (0:3)

Бечеј: Градски стадион крај Тисе. Гледалаца: 150. Судија: Немања Домазетовски (Панчево) 7. Стрелци: Миленковић у 10, Бобар у 18. и Пиплица у 27. минуту за Јдинство. Жути картони: Молинковић (ОФК Бечеј 1918), Богићевић (Јединство). Играч утакмице: Данило Миленковић (Јединство).

ОФК Бечеј 1918: Страинић 6, Вјештица 5, Ћук 5, Миловановић 5, Јелић 5 (од 46. Нађпал 5), Тутњевић 5, Харди 5 (од 60. Медић 5), Милинковић 5, Кобиљски 5 (од 87. Марковић -), Живков 5, Крмар 5 (од 67. Ћурчић -).

Јединство: Јевтић -, Матовић 7, Богићевић 7, Кнежевић 7, Тривуновић 7 (од 80. Мирчетић -), Гавриловић 8 (од 60. Малиџан -), Миленковић 8,5, Накијевски 7 (од 90. Карунц -), Играч 7, Пиплица 7,5 (од 90. Уремовић -), Бобар 7,5 (од 60. Мрђа 7).

В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 05. 11. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!