РАСПУЦАНИ ЖЕЛЕЗНИЧАР ПОСЛАО СЛОБОДУ У УЖИЦЕ СА ШЕСТ ГОЛОВА

Железничар – Слобода Ужице 6:1 (1:0)

СТАДИОН: СЦ „Младост“ Панчево. Играно без присуства гледалаца. Судија: Стефан Ђокић. Стрелци: Петровић у 43, Гргић у 60, Обрадовић у 76. Зувић у 80. С.Јовановић у 86, Миросављев у 90. минуту за Железничар и С. Рашковић у 65. минуту за Слободу из Ужица. Жути картони: Обрадовић, Балаж (Железничар), Јовановић, Ђ. Глишовић (Слобода). Црвени картон: Т.Глишовић у 75. минуту.

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Живковић, Гргић, Хајдин, Јовановић /83.Миликић/ , Ковачевић/65.Ђорђевић/, Лаиновић, Обрадовић, Петровић /75.Зувић/, Шушњар /83.Миросављев/, Томановић, Трифуновић.

СЛОБОДА: Вукашиновић, Бачанин, Цветић, Р.Глишовић, Т.Глишовић /65. Марјановић/, Ђ.Глишовић, Јовановић, Михајловић /54.Миличић/, Петровић /65.Вукоје/, Ристић /81. Старчевић/, Станојевић.

Штета што на терену „Младост“ у Панчеву није било гледалаца, јер је домаћи Железничар приказао игру за памћење против Слободе. Распуцани Панчевци послали су ривала у Ужице са шест голова у мрежи. Истина, успели су изабраници Томислава Сивића да пробију бункер Слободе тек у 43. минута. Лука Петровић је искористио индивидуални квалитет, преварио добрану гостију и савладао голмана Вукашиновића.

У наставку утакмице заиграли су изабраници Томислава Сивића на суперлигашком нивоу и за пола сата постигли чак пет голова. Уз правовреме и погођене измене, Железничар је у другом делу меча, играо као препорођен. Истина, успела је Слобода преко Рашковића у 65. минуту да смањи на 2:1, а то као да је наљутило Панчевце.

Нису успели да се повежу гости из Ужица, са друге стране добили су „крила“ фудбалери Желзничара од средине другог полувремена и било је само питање са којим ће резултатом на пут испратити Слободу. На крају чак шест лопти завршило је иза леђа Вукашиновића, што је уједно и рекордна победа Панчеваца ове сезоне.

После ремија ИМТ-а, са Радничким Нови Београд (1:1), Железничар је смањио предност у односу на првопласирани тим и сада је разлика само четири бода у корист тима из Београда. У наредном колу екипа из Панчева гостује Радничком НБ.

Извор: https://rtvpancevo.rs

ОБЈАВЉЕНО: 01. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!