РАСПУЦАНИ ЖЕЛЕЗНИЧАР СЛАВИО ПРОТИВ РАДНИКА ИЗ СУРДУЛИЦЕ

Железничар – Радник 4:0 (2:0)

СЦ „Младост“. Гледалаца: 900. Стрелц: Гргић у 21, Обрадовић у 44, Гашић (аутогол) у 63, Павлов у 64. минуту за Железничар. Н.Радаковић. Судија: Н.Радаковић. Жути картони:

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Мијатовић, Лакићевић /72.Балаж/, Обрадовић, Станковић /84.Миликић/, Хајдин /72.Хајдин/, Ђорђевић /77.Макс/, Пуртић, Кахвић, Јовановић, Гргић, Павлов /78.Трифуновић/

РАДНИК: Вукадиновић, Стојковић /67.Врањанин/, Стојановић, Милићевић, Јовић, Гашић /82.Томашевић/, Орешчанин, Дуроњић /46.Кадијевић/, Хајдаревић, Анђелковић /82.Цветковић/, Кунић /81. Чумић/.

Железничар је наставио победоносни низ. После Вождовца, „пао“ је и Радник из Сурдулице. Пред домаћим навијачима изабраници Томислава Сивића славили су са 4:0, а голове за тим из Панчева постигли су: Гргић у 21, Обрадовић у 44. и Павлов у 64. минуту, док је Гашић погодио сопствену мрежу минут раније.

Овом победом Железничар је направи крупан корак ка раније зацртаном циљу, а прво од три финала како их је назвао шеф струке Томислав Сивић, успешно је решено, уз помоћ верних навијача.

Панчевци су већ од старта меча наметнули ритам, а у 11. минуту, Ђорђевић је гађао из слободног ударца искоса са леве стране, али је голман Вукадиновић успео некако да заустави ту лопту. Оно што није ушло тада у гол јесте у 21. минуту. Јовановић је дуго „вукао“ лопту, а онда је угледао слободног Гргића, који се лепо ослободио неколико играча Радника, а онда је шутирао са петнаест метара и погодио за 1:0.

До краја првог дела игре наставио је Железничар да напада, а награда у виду другог гола стигла је минут пре краја првог дела игре. Ђорђевић је извео корнер са леве стране, најбољи у скоку био је Обрадовић који је лопту сместио главом у мрежу – 2:0.

У истом ритму наставили су домаћи и у другом полувремену. Притискали су са свих страна, па је у 63. минуту уследила грешка гостију из Сурдулице.

Поново је капитен Ђорђевић био у главној улози. Гргић је прошао по левој страни, а затим је лопту додао до Ђорђевића, који је шутирао из прве. Гашић је у жељи да избије лопту далеко до свој гола, неспретно интервенисао и убацио је у сопствену мрежу – 3:0.

Само минут касније уследио је ново славље на трибинама СЦ „Младост“. Хајдин је идеално подигао лопту, у средини шеснаестерца нашао се Павлов, који је само потурио главу и погодио за – 4:0.

За добру прилику изборио се потом и Гргић у 76. минуту, међутим његов шут са ивице шеснаестерца завршио је у рукама голмана Радника.

Да су фудбалери Железничара имали мало више среће у мрежи Радника завршила би још нека лопта, али оно чиме се могу похвалити јесте игра. Од доласка Томислава Сивића, Панчевци делују као препорођени.

Железничар у суботу на домаћем терену дочекује Нови Пазар.

Извор: http://www.rtvpancevo.rs

ОБЈАВЉЕНО: 13. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!