РАСТАЛИ СЕ ЖИГИЋ И МЛАДОСТ ГАТ

Кренуло је сјајно, али…

Почело је феноменално, Младост ГАТ је у првој утакмици у клупској историји у Моззарт Бет Суперлиги Србије победила Радник усред Сурдулице (2:1), али после тога се није наставило како су се надали у Новом Саду.

Помало неочекивано, тренер Бранко Жигић је већ платио цех за освојен бод у три последња кола шампионата. Младост ГАТ је обавестила јавност да се растала са досадашњим шефом стручног штаба.

„Бранко Жигић више није шеф стручног штаба Младости ГАТ. Захваљујемо му се на свему што је учинио за наш клуб у ових месец и по дана колико је седео на клупи. Желимо му много успеха у даљем раду. Име наследника биће познато у наредним данима“, стоји у саопштењу новосадског клуба.

Жигић је сео на клупу Младости између две сезоне, када је клуб напустио Љубомир Ристовски. Новајлија у лиги је после победе над Радником изгубио градски дерби од Војводине (4:0), па је ремизирао са Вождовцем у Београду (0:0), да би за викенд претрпео пораз од Чукаричког у Новом Саду (2:0).

Пре Бранка Жигића без клуба је остао Александар Линта, који се после два кола растао са Радником, а Сурдуличани још нису промовисали новог шефа струке. Изнад провалије претходних дана био је и Илија Столица, тренер Партизана, али је „преживео“ до даљег…

Фото: Младост ГАТ

Извор: http://www.mozzartsport.com 

ОБЈАВЉЕНО: 02. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!