РАСТАНАК СА ГРБУШИЋЕМ

НАФТАГАС ИЗ ЕЛЕМИРА НЕОЧЕКИВАНО ОСТАО БЕЗ ШЕФА СТУКЕ

Три кола пре краја првенства српсколтгашке „Војводине“, Нафтагас се растао са Владимиром Грбушићем, шефом стручног штаба. Непуних 18 месеци био је на челу тима који је, пласманом у Српску лигу, прошлог лета, остварио историјски успех.

Елемирци су трећи и из 25 мечева уписали су 14 победа, три ремија и осам пораза и са 45 бодова, два корака заостају за шајкашким Борцем и пет су испред адорјанске Тисе.

– Растали сио се братски, пријатељски, имали смо поверења један у другога и учинио је много за добре резултате у прошлој и оу овој сезони. Овакви растанци у фудбалу се дешавају и желимо му све најбоље у каријери, заслужио је – рекао је Драган Галин, председник Нафтагаса. До одлуке о прекиду сарадње дошло је изненада. Елемирци су јуче имали слободан дан и тренер Грбушић спортски и људски је прихватио одлуку Нафташа. 

– Драго ми је што сам био део Нафтагаса у остварењу исгоријских резултата и пласману у Српску лигу. Председник Галин сјајно је организовао клуб, поставио чврсте темеље и много учинио за тим и играче. Растали смо се пријатељски, свако ће својим путем, а увек ћу бити навијач Нафташа са жељом да оствари и више од овогодишњих резултата. За мене је рад у Елемиру био велико искуство у каријери и подстицај за даље – истакао је Грбуишћ.

Миленко Милаковић, први Грбушнћев сарадник, водиће екипу на гостовању у Бачкој Паланци. Сазнаје се да би и пре краја првенства, руководство могло да изабере новог шефа струке да би одмах почео са селекцијом играчког кадра за такмичење од лета.

Б. Ц.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 26. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!