РАСТАНАК СА ВУЧЕТИЋЕМ

ПОРАЗ ОД КАБЕЛА УЗДРМАО НОВОБАНОВЧАНЕ

После стартне пролећне победе у Бечеју (2:1), Омладинац је нанизао три пораза. Куљани су минималцем однели плен и тренер Никола Дринчић, поднео је оставку, па је из играчке опреме, на клупу стигао Игор Лежаић

Уследио је пораз у Шајкашу, па од Кабела, пред својим навијачима. Капитен Марко Вучетић, после опомена у 82. и 89. минуту, морао је да напусти терен.

 – Дошао је у септембру прошле године као појачање, а од старта пролећне сезоне добио је траку. После пораза од Кабела, разишли смо се са Вучетићем и на њега више не рачунамо. Дошло је до несугласица, идемо даље – поручио је Игор Митровић, председник Омладинца.

Приметно је било да су га последњи резултати изненадили.

– Нисмо очекивали три везана пораза, поготову не толико високе против Шајкашана и Кабела. На четири меча примили смо осам голова, јесенас само 11. Испунили смо све обавезе и питам се да ли је погрешна селекција или је лоше темпирана форма. До краја морамо да оправдамо поверење присталица и да потврдимо да смо са најдужим стажом у „Војводини”. Игор Лежаић је четврти тренер у првенству, прекинуо је каријеру у интересу Омладинца и има подршку. Ако се настави овако, биће још резова, паметном довољно – јасан је Игор Митровић.

Тренер Игор Лежаић, објаснио је поразе и игру:

– Направили смо много грешака и из сваке смо били кажњени. Играмо мекано, лепршаво, без жара и приметно је да смо у игри само док смо у поседу лопте. Кад нам се мрежа затресе, не можемо да се вратимо и преокренемо. Екипа је спремана да буде међу три најбоље, а може се десити да будемо при дну. Сад је најважнија Тиса, треба да се извучемо из резултатских неспеха.

Б. Бу.

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 29. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!