РАСТАВАЦ: ЦИЉ ЈЕ НАСТАВАК ПОБЕДНИЧКОГ НИЗА (ВИДЕО)

Тренер Војводине Милан Раставац изјавио је да његова екипа путује на гостовање Чукаричком са планом да настави победнички низ.

Након тријумфа над екипама Радничког и Вождовца, Вошу чека нови тежак тест у 11. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије.

– За ову утакмицу најважнији је наш став са којим путујемо на овај меч, а ми идемо са јасним планом да наставимо да побеђујемо. Имамо испред себе квалитетног противника, знамо да су у форми као и ми и неће нам бити лако. Следићемо нашу амбицију и верујемо да смо у стању да наставимо победнички низ. Чукарички има чврстину, има и способност да нападне ривала на различите начине. Ми смо се као и увек спремили да спречимо њихове добре стране, а да оне лоше искористимо и да покушамо да их угрозимо. Имамо све предуслове да ово буде још једна добра фудбалска представа – рекао је Раставац.

Војводина традиционално уме да одигра веома добро против Чукаричког, а Раставца радује што је традиција на страни „старе даме“.

– Традиција са собом носи нешто што је значајно и може да има утицај и драго ми је што је она позитивна и на нашој страни. Има нешто у томе да одређени противници неком леже више или мање и до сада ми је искуство показало да традиција доноси нешто са собом – каже Раставац.

Он је потврдио да су сви играчи здрави и спремни за овај дуел.

– Сви су спремни и орни за утакмицу. Радује ме што су играчи који су били повређени сада поново спремни и драго ми је што коначно могу да рачунам на све – рекао је он.

Шеф стручног штаба Војводине сматра да је победа против Вождовца права увертира пред дуел са Чукаричким.

– Значи нам и победа, а мени лично значе и они периоди игре када смо успели да личимо на прави тим који је способан да веома добар Вождовац доведемо у проблеме. Свесни смо да нас чекају тежи и све квалитетнији ривали. Ми ипак мислимо на то колико смо ми способни да угрозимо те ривале, јер је то оно чему тежимо – истакао је Раставац.

За крај је прокоментарисао добре и лоше стране наредног ривала Војводине.

– Чукарички је екипа која је највећи број голова примила из транзиције. С друге стране, доминација Чукаричког је да много лопти може да донесе у казнени простор захваљујући висини Бадамосија. Из било каквих ситуација, они преко њега могу да дођу до нашег шеснаестерца и ми треба да те лопте сведемо на минимум – закључио је Раставац.

Утакмица Чукарички – Војводина на програму је у недељу у 19.00 уз директан пренос на каналу Арена спорт 1.

 

 

Извор: https://www.fkvojvodina.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 09. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!