pinuppin up kzmosbetmostbet online1win slot

РАСТАВАЦ: НЕМАМО ШТА ДА ИЗГУБИМО, А МОЖЕМО МНОГО ДА ДОБИЈЕМО

Тренер Војводине Милан Раставац оптимиста је пред дерби са Црвеном звездом.

„Стара дама“ ће угостити великог ривала у четвртак од 18.55, а Раставац верује да његов тим нема шта да изгуби у овом дуелу.

– Верујем да је испред нас утакмица у којој Војводина нема шта да изгуби, а може много тога да добије. Имамо задатак да у једном периоду направимо снажан колектив, а под тим подразумевамо и тим на терену, али и све структуре унутар клуба које треба да функционишу на једном високом нивоу. Ову утакмицу видим као испит снаге нашег колектива, наше управе, тима и навијача. Не бих много причао о екипи Црвене звезде, која је показала свој квалитет у. Главни играчи Звезде опште познати су свима нама. Екипа Војводине има своје успоне и падове, али верујемо у то и да у нападачком делу тима имамо играче које можемо више да користимо, баш као и у фази одбране. Наш циљ је да дођемо на тај ниво да можемо да одговоримо сваком ривалу, са победничким ставом и жељом да освојимо бодове. Ти бодови носе исту тежину и против Звезде и против неког другог ривала. Треба играти добар фудбал и доћи у прилику да се освоје ти бодови на сваком мечу – рекао је Раставац.

Он верује да су бољи резултати ове сезоне утицати да његов тим не размишља о негативној традицији против Црвене звезде.

– Верујем да смо са добрим резултатима од почетка сезоне, на неки начин преболели те погледе у прошлост и да можемо да се окренемо сами себи. Уједно је ово и за нас добар тест да видимо да ли смо превазишли неке ствари. Ја верујем да јесмо, али то треба да покажемо и на терену. Постоји та тежина коју носе утакмице са тим ривалима са којима имамо негативан салдо, али верујем да то можемо да превазиђемо баш сутра – нагласио је Раставац.

Тренер „старе даме“ очекује одређене ротације у тиму Црвене звезде, а такође је најавио промене и у својој екипи.

– Очекујем да ће Звезда ротирати тим, али не знам у ком смеру, зато и не желим да се оптерећујемо тиме. Када се ми поставимо на тај начин да се супротставимо једном значајном и високом нивоу, онда нам је свеједно против кога ћемо играти. Биће ротација и у нашој екипи пред сваку утакмицу, јер то захтева распоред. С друге стране, колико год се припремамо за сваки меч, имамо задатак да што већи број играча оспособимо за ту генералну идеју у игри Војводине и на неком дугорочном плану. Слабост Звезде може да буде брза трансформација које они у неким тренуцима теже бране. Једноставно, Звезду морате нечим изненадити ако желите да је победите. До тога можемо доћи кроз чврсту и агресивну одбрану – закључио је Милан Раставац.

Улазнице по цени од 1.000 (запад) и 500 динара (север и југ) продаваће се по следећем распореду:

Среда: у просторијама компаније „ГИГС ТИКС“ у тржном центру „Париски магазин“ (Булевар Краља Александра 12), од девет до 19:30 часова моћи ће да се купе улазнице за запад и југ; у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“, од 10 до 18 часова моћи ће да се купе улазнице за север.

Четвртак: на благајни између јужне и западне трибине „Карађорђа“, од 17 часова до почетка утакмице моћи ће да се купе улазнице за запад; на благајни на јужној трибини (поред некадашњих тениских терена), од 17 часова до почетка утакмице моћи ће да се купе улазнице за југ; у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“, од 17 до 18:45 часова моћи ће да се купе улазнице за север.

Источна трибина биће резервисана искључиво за школе фудбала из Новог Сада и околине, којима ће улазнице поделити фудбалски клуб Војводина, као и за власнике сезонских улазница за ту трибину и све оне који су се у претходном периоду укључили у Вошину акцију под слоганом „Ти си наша прва љубав“.

Сви они који су сачували улазницу са меча против ТСЦ-а моћи ће да је замене за улазницу за меч против Црвене звезде, а замена улазница ће се вршити од понедељка до четвртка од 10 до 18 часова у просторијама ФК Војводина на западној трибини стадиона. Приликом замене улазница, неопходно је са собом понети личну карту или неки други лични докуменат.

Фудбалски клуб Војводина посебно напомиње да је, из безбедносних разлога и у договору са полицијом, одлучено да западна, источна и северна трибина буду предвиђене за навијаче Војводине, док је за гостујуће навијаче предвиђена јужна трибина. На западну, источну и северну трибину стадиона неће бити дозвољен улаз особама са обележјима ФК Црвена звезда.

Извор: http://www.fkvojvodina.rs

ОБЈАВЉЕНО: 19. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!

Go to Top