pinuppin up kzmosbetmostbet online1win slot

РАСТАВАЦ: У КУПУ СРБИЈЕ ИМАМО НАЈВЕЋЕ АМБИЦИЈЕ

Тренер Војводине Милан Раставац на данашњој конференцији за медије поручио је да његов тим мора да оправда улогу фаворита у сусрету са екипом Графичара.

Војводина у уторак од 16 часова на стадиону „Рајко Митић“ гостује Графичару у 1/16 финала Купа Србије, а Раставац је подвукао да „стара дама“ и у овом такмичењу има највеће амбиције.

– За нас је ово прва утакмица у Купу Србије, у ком имамо највеће амбиције. Идемо у госте у Београд екипи која је лидер у Првој лиги и знамо да је у питању тим, који је скуп младих и искусних играча који воле да играју нападачки. Наш задатак је да се наметнемо као тим из вишег ранга такмичења,  морамо да се представимо као доминантна екипа која ће пронаћи начин да од почетка стави утакмицу под контролу. Екипа Графичара воли да игра фудбал и зна да игра, што показују и резултати. Ми смо у последње две утакмице дошли до даха, показали смо квалитет и снагу и верујем да ћемо остварити пласман у наредну рунду – рекао је Милан Раставац.

Он је истакао да од почетка сезоне нико у Војводини није калкулисао којим путем је лакше стићи до пласмана на међународну сцену.

– Нисмо се бавили рачуницом, јер би то значило и неке калкулације, а ми не желимо да се бавимо њима. Ми имамо идеју како желимо да играмо и верујемо да та идеја може да нас одведе тамо где желимо да стигнемо, без обзира на такмичење. Наша жеља је да на терену прикажемо јасан начин којим желимо да играмо и побеђујемо и тим путем и хоћемо да идемо ка циљу – истакао је Раставац.

Тренер Воше је одговорио и да је изостанак Немање Николића, те систем без класичног нападача против Младости ГАТ био и део тактичких замисли.

– Делом је било изнуђено, а делом се и укапало у захтеве утакмице. Истовремено, за нас је и срећна и несрећна околност да користимо играче са различитим карактеристикама на различитим позицијама. То можда одступа од неке генералне идеје која би нас ставила у неки оквир, али нам са друге стране даје могућност да са разним оружјима можемо да играмо против сваког противника – нагласио је Раставац.

Он је закључио да ће предстојећа пауза и зимске припреме бити од великог значаја за развој екипе Војводине.

– Сигуран сам да ће предстојеће припреме бити важан фактор у наставку развоја наше екипе и стабилизације и припремања целокупне екипе. И ви сте сведоци да су неки играчи дошли током припрема и након што је почело првенство, а имали су важну улогу у тиму. Верујем да ће ова пауза нама као тиму и као клубу бити велики простор за рад који треба да искористимо како треба – закључио је Милан Раставац.

Утакмица Графичар – Војводина на програму је у уторак од 16 часова уз директан пренос на каналу Арена премиум 1.

Извор: http://www.fkvojvodina.rs

ОБЈАВЉЕНО: 31. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!

Go to Top