РАСТАВАЦ: ВОЛЕО БИХ ДА ВОЈВОДИНА УВЕК ИЗГЛЕДА ОВАКО

После ремија његовог тима против Спартака, шеф стручног штаба Војводине Милан Раставац је изјавио да је задовољан наступом црвено-белих, пожелевши да „стара дама“ увек делује као вечерас.

Војводина и Спартак вечерас су играли нерешено 0:0, у 67. војвођанском дербију.

– Честитам колеги на боду који носе у Суботицу. После Вељка Симића, мислим да је вечерас најбољи играч утакмице био голман Спартака. Са моје тачке гледишта, могу да кажем да смо одрадили све како треба. Буквално све. Амбијент је био за десетку, подршка навијача, свеукупна атмосфера са гостујућим навијачима, игра нашег тима, офанзива, стварање шанси, чак и гол… Волео бих да Војводина у свакој утакмици изгледа овако – каже Раставац.

Црвено-бели су постигли гол крајем првог полувремена, али је он поништен након што је из ВАР собе сигнализирано да је почетку акције претходио фаул на средини терена.

– То јесте био шок, али срећна околност је било то што смо непосредно након тога имали паузу испред себе, па смо имали прилику да се припремимо и фокусирамо на друго полувреме. То јесте утицало на играче, али не могу да кажем да нас је онеспособило, јер и у другом полувремену смо успели да нападамо, стварамо шансе и будемо агресивни. Мислим да смо показали добру страну и да нас то није избацило из колосека – напомиње Раставац.

Шеф стручног штаба Војводине очекује да ће његови играчи временом све боље и боље умети да се носе са неповољним судијским одлукама или неповољним резултатом током утакмице.

– То је процес на којем се ради, а до којег се долази са искуством и навиком да морате да побеђујете. Ми смо себе довели у ситуацију да смо у прилици да побеђујемо, доминирамо и да желимо да победимо сваког противника, без обзира на то где играмо и то ће бити терет са којим ћемо морати да се носимо. Верујем да ћемо расти и сазревати како време буде одмицало и да ћемо се све лакше носити са тиме – рекао је Раставац.

У наредном колу, Војводина ће гостовати екипи Радничког 1923 у Крагујевцу, а тај меч ће се играти у суботу, са почетком у 17:30 часова.

 
ОБЈАВЉЕНО: 25. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!