РАСТЕ ТЕМПЕРАТУРА У РАТКОВУ

БАРАЖ ЗА ВОЈВОЂАНСКУ ЛИГУ „СЕВЕР“

Како се приближава први меч баража за попуну Војвођанске лиге „Север“, све више расте и температура у табору Радничког 1912 из Раткова, али и међу симпатизерима. Атмосфера у месту све више подсећа на ону од пре три деценије, у чувеним квалификацијама са тимом из Чоке.
Ратковчани ће, вољом жреба, први меч одиграти сутра у Змајеву, где ће им ривал бити Обилић, предвођен искусним Момчилом Раичевићем.
Никола Лаћарак, тренер Ратковчана, преузео је екипу пет кола пре краја у Подручној лиги Сомбор и успео да сачува другу позицију, а сада се пружа прилика за пласман у виши ранг. Био би то без сумње велики успех клуба који у последње време иде узлазном путањом.
– Гледао сам Змајевчане недавно у дуелу са Србобраном и оставили су добар утисак. Видео сам врлине и мане, а верујем да су и они нас добро снимили на некој од последњих утакмица, тако да неће бити изненађења. Ценимо Обилић, али верујемо и у наше квалитете. Биће то резултатски неизвесне утакмице, покушаћемо да остваримо резултат. Обилић је у малој предности јер игра пред својим навијачима, мада верујемо да ћемо, такође, имати добру подршку. Одлука ће, ипак, пасти на нашем терену – каже Никола Лаћарак.
Играчи нестрпљиво очекују утакмицу и за већину млађих може да буде одскочна даска за напредовање, један од њих је и голман Михајло Спасић.
– Дошли смо на два корака од великог успеха и настојаћемо да одиграмо што боље и остваримо добар резултат. Неће бити лако али верујем у себе и саиграче. Имаћемо подршку симпатизера, као у целом првенству и надам се најбољем – каже Михајло Спасић.

Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 18. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!