РАСТЕРЕЋЕНО У КУЛИ

СТАРОПАЗОВЧАНИ У КУЛИ ЗА ЧАСТАН ОПРОШТАЈ

На последњој утакмици пред растанак са Српском лигом, играчи Јединства из Старе Пазове уздигнутих глава опростили су се од малобројних навијача. Дисциплинованом игром, иако без петорице стандрадних, нису дозволили да се обрукају и више него заслужено откинули су бод Борцу из Шајкаша, који ће прилику за спас морати да потражи на свом терену. 

– За разлику од прилично нервозних гостију, поготово на клупи, играли су смирено, мало опуштеније и да није било несрећно примљеног гола, после ударца из угла, окитили би се са три бода и госте испратили у нижи ранг. 

– У последњм окршају на нашем руинираном терену пружилисмо солидну игру – каже Драган Огризовић, члан стручног штаба.- Гости су дошли с намером да потврде статус српсколи-ћгаша, али спречили смо их, иако смо били десетковани. Играли смо растерећено, желећи да непоражени сачувамо иначе нарушени углед клуба. Да нисмо крчмили бодове током јесени, али и у пролећњем делу славили бисмо опстанак. Још једном се потврдило да екипа има квалитет али и неке несрећне околности погурале су нас у нижи ранг.

 На последње гостовање Јединство путује растерећено, али са главобољама за стручни штаб. Марко Булат и даље вуче повреду, као и Гавриловић, Бобар и Кнежевић, док ће Александар Иветић, један од набољих, пау-ћзирати због нагомиланих жутих картона.

 – Надамо се да ћемо се са завршног гостовања вратити непоражени, а после свега добро анализирати неуспешну сезону и у први план ставити будуће циљеве.Покушаћемо са јачим снагама повратак на место које овај клуб по традицији заслужује, али биће неопходна и већа подршка и брига надлежних. Верујем да ће општинске структуре препознати потребу да помогну клубу и да ће спречити његово даље посртање. 

М. Бзовски 

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 30. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!