РАУКОВИЋ ПРАВИ НОВИ ТИМ

У РАДНИЧКИ (ЗРЕЊАНИН) СТИГЛА ЈОШ ТРОЈИЦА

После нападача Марка Ковачевића, голмана Милоша Ранђеловића и везисте Милоша Маљукана, зрењанински српсколигаш представио је нови трилинг појачања. Опрему Радничког задужили су везисти Страхиња Борисављевић и Лазар Арсић и штопер Лука Николић.

Борисављевић, 2004. годиште, био је капитен свих млађих селеюдија Чукаричког, Николић, две године старији, носио дрес кадетске и јуниорске репрезентације и из школе је као и Борисављевић, а пролећну сезону играо је за шабачку Мачву. Арсић (2003) почео је у БСК Борчи, био у школи Партизана и ОФК Београда, а дошао је из српсколигаша из Бајине Баште.

– Добро их познајем и имам поверења у њихове могућности. Оверили смо сарадњу, али нисмо још све решили што је потребно за формирање тима. Имамо стрпљења и кроз тестове ће да се искристалише игра и прва опција састава екипе. За сутра је заказана четврта провера, бићемо гости Земуна – рекао је тренер Здравко Рауковић.

О најави да ће се у клуб вратити Милан Туркуљ, који је шест месеци био члан Нафтагаса, нови тренер је одговорио да ће да буде на проби недељу дана, да би се уверио у његове могућности.

Б. Цв.

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 13. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!