РЕЦЕПТ ИЗ ДУЕЛА СА ЛИДЕРОМ

ЂОРЂЕ ПЕТРОВИЋ ЈЕДАН ОД АДУТА МИТРОВЧАНА

Одомаћио се Ђорђе Петровић у Сремској Митровици, дрес Радничког носи другу сезону и забележио је више од 40 мечева. У пролећни део првенства ушао је повређен, али после повратка у строј представља, као и прошле године, важан шраф у везном реду Митровчана. 

– Нема великих непознаница у Првој лиги, знамо предности и мане свих тимова, тако да смо, у прошлом колу, припремљени дочекали ОФК Београд, били смо свесни што можемо да очекујемо. Лидер је, у првом полувремену, потврдио квалитет, али тај део одиграли смо испод нивоа и били смо у подређеном положају примивши гол. У наставку, били смо агресивнији, смелији и организованији и то одразило на велики број шанси, али лопта, једноставно, није хтела у мрежу. Остао је жал за изгубљеним бодовима код куће, али меч је показао да можемо да се носимо и са будућим суперлигашем – каже Петровић.

Митровчани ће данас на дуел са Текстилцем, као и ОФК Београд има навише амбиције и на добром путу је да их оствари.

– Текстилац је најпријатније изненађење сезоне, нисам очекивао тако добар пласман, али потврдио је квалитет, да игра добар, агресиван фудбал. Тешко је Текстилац савладати, поготово, у Оџацима, али уколико поновимо игру из другог полувремена меча са Романтичарима не треба да бринемо за бодове – каже Петровић (26).

Д. Туфегџић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 30. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!