РЕЦЕПТ ИЗ ЛАЗАРЕВЦА ЗА СРЕМСКИ ДЕРБИ

На терену у Инђији, данас, на програму је сремски дерби, зелени ће угостити Раднички. Домаћини су осмопласирани, док су Митровчани за три места испред.

– Противнике у овој конкуренцији не треба потценити, али ни преценити – каже Милош Остојић, поуздани голман Радничког.- Гледајући резултате, број бодова, као и састав, Инђија има квалитет, добра је у поседу лопте, са одличним појединцима. Пријатељ сам са неколицином фудбалера у зеленом дресу и добро познајем тим. Прошле сезоне одмерили смо снаге у борби за бараж, током лета одиграли смо и пријатељску утакмицу и нема већих непознаница. Извесно је само да нас чека лош терен и то ће обострано бити отежавајућа околност.

Сјајни чувар мреже нагласио је добре резултате у претходним мечевима, уз жељу да се низ настави.

– Сваки сусрет са собом носи нешто ново и неочекивано, Раднички је у налету, серији позитивних резултата и требало би то да искористимо. Морамо да уђемо опрезно у утакмицу и да испунимо све што захтева шеф струке Јанковић. Утакмица са Колубаром, пример је како треба да изгледамо на терену, одиграли смо сјајно и не постоји разлог да то не поновимо. Домаћин је ушао мало потцењивачки према нама, што га је и коштало брзих голова. Видећемо колико ће Инђијци бити расположени на терену, а учинићемо све да освојимо бодове – каже Остојић.

Д. Туфегџић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 28. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!