РЕМИ ПО МЕРИ

МЛАДОСТ ГАТ СЕ ИЗ ВРШЦА ВРАТИЛА СА БОДОМ

Драган Перишић, тренер Младост ГАТ-а, није успе ода, заједно са својим ученицима, и четврту узастопну утакмицу заврши победом. ОФК Вршац није наиван ривал, посебно кад је домаћин нико не може са сигурношћу да рачуна на освајање плена, али Новосађани су потајно очекивали баш такав епилог После виђеног на стадиону смештеном испод СЦ Миленијум, коначних 0:0, можда, и најбоље показује како се играло и да је, сходно томе, по бод довољна награда ривалима.

– Вршчани имају чврсту екипу, која уме да игра на резултат и постави игру за остварење плана – истакао је Младен Живковић (34), искусни голман прволигаша из Новог Сада. – Домаћин је игру поставио тако да нам дозволи да имамо већи посед лопте, надајући се да ће успети да искористи простор за брзе и прецизне акције, што и јесте једно од оружја овог тима. Срећом, брзо смо препознали што је супарник припремио, нисмо му дозволили да створи ситуацију из које би нам озбиљније запретио и мислим да је нерешен исход био и најреалнији.

Новосађани су искористили слободан дан, већ од данас почеће припреме за утакмицу другог кола плеј-аута, а у недељу, дочекују Колубару.

– Лазаревчани су, после ремија са Новим Садом, дошли у непријатну ситуацију, а ми сада имамо прилику да, евентуалном победом, изађемо из круга најугроженијих екипа. Одавно се зна да није лако за кратко време савладати истог ривала два пута, али чврсто верујемо у то да ћемо успети. Пре десетак дана славили смо на ГАТ арени (3:1), али свесни смо да Колубара има искусне и доказане играче и да нам лако неће бити.

Помоћ са трибина, како је истакао чувар мреже Младости ГАТ, биће од велике важности за саиграче и њега.

– Свака наредна утакмица важнија је од претходне и тако прилазимо дуелу с тимом из Лазаревца. Право на кикс нема нико и припремамо се да стигнемо до три важна бода, који би нас извукли из круга екипа које ће да напусте прволигашку конкуренцију. Иста ситуација је и с ривалом, па очекујем тврду и неизвесну утакмицу, а помоћ наших навијача могла би да одигра пресудну улогу – поручио је Младен Живковић.

Утакмица Младост ГАТ – Колубара на програму је у недељу, од 16 часова. Улаз на трибине ГАТ арене биће слободан, као и до сада.

А. Предојевић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 24. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!