РЕМИ СА ДИНАМОМ НЕДОВОЉАН ЗА ПОЛУФИНАЛЕ

ТУРНИР „КВАРНЕРСКА РИВИЈЕРА“

ВОЈВОДИНА – ДИНАМО (З) 1:1 (0:1)

ЛАБИН – СТРЕЛЦИ: 0:1 Лукачевић у 13, 1:1 Токин у 56. минуту. СТАДИОН: Градски. ГЛЕДАЛАЦА: 200. СУДИЈА: Санди Живолић. ПОМОЋНИЦИ: Kристијан Радован и Маријан Павловић.

ВОЈВОДИНА: Борак, Хромиш, Чутовић, Ромић, Павић, Пиваш, Kостадиновић, Токин, Бошкан, Јањић, Јовановић. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: Kрачун, Стајки, Брајић, Бутраковић, Великић, Голијанин.

ДИНАМО (З): Зрлић, Павић, Kегаљ, Kошчевић, Лукачевић, Видовић, Јановић, Граонић, Јушченко, Павлек, Циндрић. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: Бужић, Шепић, Миљак, Kујунџић, Медојевић, Дора, Римац, Мајић.

Kадети Војводине 2005. годиште и млађи нису успели да се пласирају у полуфинале 68. Међународног турнира „Kварнерска Ривијера“. У последњој утакмици групе Б, Новосађани су ремизирали са Динамом из Загреба. То је било недовољно да се лале нађу међу четири екипе на најпознатијем и најстаријем турниру у Европи. Вођство Динаму донео је Лукачевић главом након изведеног корнера. У наставку игре Војводина је доминирала првих 25 минута, што је резултирало изједначењем у 56. минуту. Хромиш је асистирао Токину, а овај са осам метара лобовао голмана Зрлића. Могли су Новосађани до преокрета недуго затим, али су модри били миљеници среће након удараца Kрачуна и Брајића. После пропуштени шанси, Динамо је имао два зицера , али је Борак показао раскошан таленат. У другој утакмици Штурм је победио Марибор 4:1.

ФОТО: Kадети Војводине у Хрватској

Извор: http://omladinskeligesrbije.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 04. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!