РЕНЕСАНСА СА ДИВИЋЕМ

ОМОЉИЧАНИ ВЕЗАЛИ ТРИ ПОБЕДЕ

Руководсво Младости са Ненадом Ђурићем на челу повукло је добар потез кад је екипу преузео Петар Дивић, у последња три кола имао је максималан учинак. Омољичани су на гостовању у Руском Селу пружили бољу игру и лако су славили (4:0), па су се пруикључили тимовима из врха.

– После слабијих резултата на старту, Дивић је режирао преокрет. Имамо добар састав и верујем да ћемо се укључити у борбу за пласман у виши ранг, што нам је био циљ јер славимо 100 година постоЈања клуба – каже Ђурић.

Петар Дивић, међутим, спушта лопту:

– Екипа има квалитет, важно је да су момци испуњавају све задатке на терену. Игра у Руском Селу је путоказ за следеће мечеве. Најважније је да у сваки меч уђемо хладних глава и да серија потраје што дуже. Нисмо у овом тренутку оптерећени првим местом, желимо само да смо међу водећим екипама. Има још да се игра много бодова је у оптицају.

У недељу долази стари ривал, Слобода (Нови Козарци).

– Знамо вредности гостију и морамо добро да се спремимо. Нема лаких ривала, нити бодова унапред уписаних, па морамо да будемо максимално будни и опрезни. Сви играчи су спремни и очекујем да ћемо бити на препознатљивом нивоу и да ћемо освојити три бода – рекао је Дивић. 

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 23. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!