РЕЗЕРВИСТИ СРПСКОЛИГАША ИЗ ЗРЕЊАНИНА ПОТОНУЛИ

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Јединство (БК) – Раднички (З) 4:0  (1:0)

Банатско Карађорђево – Гледалаца: 100. Судија: Стојаковић (Зрењанин). Стрелци: Радишић у 27, Кујунџић у 55, Матић у 63. (из пенала) и Бајић у 90. минуту.

ЈЕДИНСТВО (БК): Магда, Бајат, Бајић, Ковачевић, Кораћ, Земунски, Дучић, Радишић, Кујунџић, Зекановић, Матић. Играли су још: Медић, Мијатовић, Клиска, Бабић, Мартиновић.

РАДНИЧКИ (З): Вујовић, Ковачевић, Лисица, Мрђеновић, Ћурчић, Маркоски, Дранков, Драговић, Јоњев, Козић, Михољчић. Играли су још: Варнава, Даничић, Титин, Каурић, Јокић, Граховац.

Карађорђевчани су захвални земљаку, тренеру Марку Гутеши, који је прихватио јучерашњи термин меча, извео углавном јуниоре и осим искусног нападача Јована Козића, остали немају српсколигашког стажа. Горан Радишић јесенас није играо због повреде, а јуче је потврдио да ће да носи игру екипе. У 27. минуту, после центаршута, снажно је погодио за вођство. Јован Кујунџић, после соло продора, удвостручио је предност, а у 63. минуту срушен је Жарко Матић, извео је пенал и донео 3:0. Могли су Зрењанинци да умање минус Карађорђевчана, кад је Козић, уместо мреже, погодио у стативу. У последњем минуту Бајић је био прецизан са 16 метара и послао лопту у угао – 4:0.

Ц. Б.   

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 20. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!