РЕЗОВИ ЗБОГ КЛУБА И ТИМА

ПОСЛЕ ТРИ ПОРАЗА, ОМЛАДИНАЦ (НБ) ДО БОДА У АДОРЈАНУ И РАСКИНУО И СА МИЈАИЛОВИЋЕМ

После уводне победе против Бечејаца, Омладинац је нанизао три пораза, два са новим тренером Игором Лежаићем. У недељу је, на гостовању Тиси у Адорјану, освојио бод (1:1). Пред меч су зелено – бели имали проблема.

– Раскинули смо сарадњу са Огњеном Мијаиловићем, који је зимус стигао на позајмицу из новобеоградског Радничког, није се појавио на тренингу. Пре тога, после утакмице са Кабелом, растали смо се и са Марком Вучетићем. Ставили смо до знања да је клуб изнад сваког појединца и да нико не може да нарушава важносг колектива. Резови су неопходни, због клуба и тима. Ко не може и неће да се уклопи у колектив, није нам потребан – истакао је Игор Митровић, председник Омладинца.

Екипа је у Адорјану реаговала како треба.

– Жеља и мотив били су на нивоу и освојен је бод, а никад нисмо имали млађи погон. Играмо без притиска, са младим кадром који треба да чини будућност.

У последња три меча, на клупи је Игор Лежаић. Последњи се посрећио, а дојучерашњи капитен и голетер за клупску историју, прво се осврнуо на Мијаиловића

– Ради се о играчу из бонус категорије, био је једна од карика у тиму, креативан и добар у дефанзиви. Погрешио је и није више са нама, а радује ме бод у дуелу са Тисом. Реакција фудбалера у промени начина игре била је одлична, показали су чврстину и посвећеност у дефанзиви, добро су попуњавали празнине и то сам тражио. Оно што је недостајало у претходним мечевима, сад су надоградили.

Лежаић је напоменуо да је екипи раније недостајало стрпљења у игри и да је брзоплетост стварала грешке.

– Свака се скупо плаћала и у Адорјану нисмо журили, али игра није била спора. Важан је течан пас, знао сам да можемо бити опасни по боковима и тако је Ђурађ Добријевић, на центаршут са стране, погодио за реми. Радује жеља, украшена великом дозом борбености. Против Станишића треба да нападнемо за победу и уђемо у резултатски добитак – на гласио је Игор Лежаић.

Б. Бу.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 06. 04. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!