РФК ГРАФИЧАР – КАБЕЛ 3:1

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

РФК Графичар – Кабел 3:1 (1:1)

Терен Омладинске школе Црвене звезде. Гледалаца: 50. Стрелци: Ивеља у 26. и 50. и Димитрић у 58. за РФК Графичар, Павлица у 41. за Кабел.

РФК ГРАФИЧАР: Гутеша, Недељковић, Петровић, Јовановић, Ибањез, Стајић, Ђурић, Данкан, Димитрић, Бубањ, Ивеља. Играли су још: Радојевић, Васиљевић, Бајић,  Стојчев, Николашевић.  

КАБЕЛ: Тороман, Видојичић, Миланов, Батос, Дробњак, Поповић, Абаџија, Апостоловски, Новаковић, Павлица, Кокановић. Играли су још: Петровић, Новић, Богдановић. 

Звездина филијала славила је  у дуелу са гостима из Новог Сада, у последњем тесту пред наставак такмичења у Првој лиги Србије.    Домаћин је, пре водећег гола, имао две добре прилике преко Данкана. У 14. минуту кад је, после убацивања Димитрића, шутирао поред гола, да би пет минута касније, после додавања Ивеља је, такође, са 12 метара пребацио оквир гола, а оно што није успео да реализује Данкан, завршио је Ивеља. У 26. минуту после корнера Ибањеза био је највиши у скоку и ударцем главом послао лопту у мрежу.  Новосађани се нису предавали и до изједначења су стигли у 41. минуту, Павлица је одлично реаговао крај друге стативе и смирено послао лопту у мрежу иза немоћног Гутеше. Гол није пореметио тим Марка Неђића, у 50. минуту Недељковић је центрирао а мрежу Кабела други пут погодио расположени Ивеља.   Трећи гол за РФК Графичар дело је Димитрића, у 58. минуту прошао је неколицину играча Кабела и рутниски завршио акцију.

Н. Р.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 19. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!