РФК НОВИ САД 1921 – ОФК БЕЧЕЈ 1918 1:1

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

РФК Нови Сад 1921 – ОФК Бечеј 1918 1:1 (0:1)

Нови Сад – Гледалаца: 150. Стрелци: Кокановић у 57. за РФК Нови Сад, Дабижљевић у 45. за ОФК Бечеј 1918.

РФК НОВИ САД 1921: Новић, Милошевић, Н. Илић, Благојевић, Тричковић, Јовановић, Каришић, Ј. Илић, Вукмановић, Милосављев, Младеновић. Играли су још: Елесин, Шупут, Андрејевић, Кљајић, Владисављевић, Вукасовић, Сердар, Кокановић, В. Илић, Пепић, Вујаклија.

ОФК БЕЧЕЈ 1918: Милованов, Варга, Хасиџић, Татић, Марковић, Дабижљевић, Тутњевић, Дервиши, Н. Кудрић, Попадић, И. Кудрић. Играли су још: Бајић, Кобиљски, Драшко, Правиловић, Кувекаловић, Ћук, Ракић, Виновић, Џарић, Живановић.

Канаринци су, у првој провери, одиграли нерешено са Бечејцима, а бољом игром у другом делу анулирали су предност ривала.

Меч је био интересантан, са нападима на обе стране, а српсколигаш са Тисе искористио је прилику на истеку првог полувремена, голом Славољуба Дабижљевића.

Темпо није падао ни у наставку, а играчи новог прволигаша настојали су да што пре изједначе. Успео је то Драган Кокановић у 57. минуту. Иако је до краја било покушаја да се промени резултат, одбране су биле на нивоу.

Александар Радуновић, тренер „канаринаца“ задовољан је првим тестом:

– Сви фудбалери добили су шансу, али најважније је да су добро трчали и да је физичка спрема све боља. За ову фазу рада важан је и резултат и жао ми је што нисмо победили, али видео сам неке добре ствари на којима смо радили до сада. Пред нама је још много рада, тренинга и времена да поставимо ствари на место и убеђен сам да ћемо играти све боље.

Ј. Г.

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 10. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!