РФК НОВИ САД ДОБИО НОВО РУКОВОДСТВО

Фудбалски клуб Нови Сад је брзо након распуштања свих органа клуба поставио ново руководсто које ће се ухватити у коштац са проблемима и покушати да помогне како би се клуб задржао у Првој лиги Србије.

Нови председник клуба је Алексндар важић. У клуб се вратио Михаило Јањић и обављаће функцију генералног секретара. Председник скупштине је Нина Брдар, док ће доскорашњи помоћни тренер Мирко Бабић бити директор омладинске школе. Секретар клуба остаће Бранко Баглава.

Управни одбор клуба тренутно има пет чланова из привреде и спорта, а очекује се да ће се у наредним данима придружити још четири члана. 

Ново руководство открило је да ће сутра бити обелодањено име новог тренера који има интернационално искуство. 

Фото: Ј. Грлић: Михаило Јањић

Генерални секретар клуба Михаило Јањић рекао је да ће управа покушати све како би екипа остала у Првој лиги Србије.

– Знамо да је ситуација далеко од добре што нажалост говори и место на табели. Свесни смо терета који смо прихватили, а то смо урадили из емоције према Новом Саду. Управо сам овде постао спортски радник. Покушаћемо да изађемо из борбе као победници и да се заједно извучемо из тешке ситуације. Следи нам детаљна анализа стања клуба и нова систематизација. Много тога зависиће и од спонзора клуба, и наших навијача, позивам их да нам се придруже и да заједно направимо успех – поручио је Јањић. 

Извор: http://www.dnevnik.rs

ОБЈАВЉЕНО: 13. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!