РФК НОВИ САД ПОРАЖЕН У ДРУГОЈ КОНТРОЛНОЈ УТАКМИЦИ ПОСЛЕ ЈЕДАНАЕСТЕРАЦА

МЕМОРИЈАЛА “АНДРИЈА АНКОВИЋ“

ГОШК ГАБЕЛА – НОВИ САД 1:1 (0:1) – 4:3

ГОШК ГАБЕЛА: Бобић, Рауш, Џидић, Шута, Хреља, Нижић, Ђурак, Бошковић, Мулаосмановић, Рагуж, Абдулфатаи. Играли су још: Маслаћ, Шеро, Хасукић, Рамљак, Дујаковић, Зарић, Балавац, Сушар.

Стрелци из једанаестерца: Шеро, Хасукић, Рамљак, Дујаковић. Промашио: Балавац.

РФК НОВИ САД: Продановић, Хрубик, Мажић, Даничић, Милосављев, Кокир, М.Балабановић, Станић, Миловановић, Милисављевић, Рељић. Играли су још: Елесин, В.Балабановић, Младеновић, Леандро, Сердар, Милошевић, Јовановић, Благојевић, Јокић, Влалукин, Камара.

Стрелци из једанаестерца: В.Балабановић, Младеновић, Јокић. Промашили: Јовановић и Сердар.

СТРЕЛЦИ: Рељић у 17. за РФК Нови Сад, а Шеро у 84. из једанаестерца за ГОШК.

РФК Нови Сад је освојио четврто место на меморијалном турниру Андрије Анковића, пошто је у борби за треће место поражен од домаћина и организатора овог турнира екипе ГОШК-а из Габеле после једанастераца. Нису имали среће канаринци јер су током читавог меча били бољи ривал, а бела тачка је била кобна по клуб са Детелинаре.

У 12. минуту РФК Нови Сад је имао прву прилику. После дуплог паса са Кокиром, Хрубик је одлично центрирао а у шеснаестерцу се најбоље снашао Милосављев, који је шутирао главом тик поред десне стативе голмана Бобића. Наставили су са нападима Канаринци. Само два минута после тога одличну прилику пропустио је Кокир, који је опробо шут са дистанце, али је лопта прошла поред стативе. У 17. минуту РКФ Нови Сад је дошао до гола. Уиграна акција Кокира и Даничића после корнера уродила је плодом, пошто се на правом месту нашао Љуибиша Рељић, који је сместио лопту у мрежу. У 26. минуту још једна одлићна прилика за канаринце. Станић је одлично прошао по страни, врати повратну до Кокира који је одлично шутирао, али је голман одбранио, а на одбијену натрчао је Милисављевић, који је шутирао али је лопта погодила стативу. Имао је РФК Нови Сад још две одличне приlике до полувремена, док екипа ГОШКА из Габеле имала само два шута у гол.

Тренер домаћина је у полувремену направио неколико измена, па је екипа коју с клупе предводи Денис Ћорић, кренула на све или ништа. Канаринци су чували резултат и чекали прилику из контранапада. Па су већ у 49. минуту имали добру прилику преко Кокира, који је одлично прошао по страни промешао одбрану ГОШКА и шутирао поред гола. Домаћин се бранио, али је у 84.минуту ипак успео да стигне до изједначења. Смушеност у одбрани искористио је Дујаковић који је ушао у шеснаестерац, био је повучен од стране Благојевића, судија је показао на пенал. Сигуран је био Шеро и донео је изједначење и једанаестерце где су више среће имали домаћини овог меморијалног турнира.

Извор: http://www.rfkns.rs

ОБЈАВЉЕНО: 12. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!