РФК НС-1921 – ОМЛАДИНАЦ (НБ) 0:1

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

РФК НС 1921 – Омладинац (НБ) 0:1 (0:0)

Челарево – Гледалаца: 100. Стрелац: Кнежевић у 55. минуту.

РФК НОВИ САД 1921: Пушкић, Благојевић, Исмаел, Мандић, Рац, Пашагић, Алфонсо, Гвозденовић, Милосавић, Сердар, Дервиши. Играли су још: В. Марковић, Варга, Митровић, Росић, Ракић, Кокир, Мићић, Станисављевић, Б. Марковић, Врекић.

ОМЛАДИНАЦ: Богуновић, Аћимовић,Станимирови, Крнета, Максимовић, Ахчин, Дашић, Малиш, Кнежевић, Јовановић, Добријевић. Играли су још: Царић, Марковић, Радојевић, Мишић, Станисављевић, Кокир, Петковић, Пријовић, Великић, Поповић.

РФК Нови Сад је у последњој провери пред почетак другог дела првенства поражен од Омладинца из Нових Бановаца. Изабраници Видака Братића одиграли су одлично, али нападачи су затајили и прописно су се испромашивали.

Канаринци су у првом делу имали велики број прилика, али Сердар и Дервиши нису били прецизни. Још једну одличну игру пружио је и млади Гвозденовић, делио је лопте као на тацни, а завршавао је и посао у дефанзиви.

У другом полувремену тренер Видак Братић дао је прилику и играчима који су стигли пре два дана. Гости су у 50. минуту промашили једанаестерац, Добријевић је шутирао поред гола. Мало касније, Аћимовић је пресекао напад на средини терена и асистирао,а Кнежевић се ослободио чувара и са 16 метара савладао голмана Канаринаца.

Б. И.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 18. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!