„Прилику ће сутра добити играчи са мањом минутажом“, најавио је тренер новосадске Младости.

Успешно је екипа Младости ГАТ прескочила прву препреку у Купу Србије елиминисавши Вождовац, а пред изабраницима Љубомира Ристовског сада је градски дерби са Војводином (среда, 18.30, ТВ Арена Спорт 2).

Реч је о доста тежем изазову него што је био дуел са Змајевима, који су побеђени 2:0 (1:0). Градски ривал је ове сезоне у првенству већ двапут био бољи од Младости (4:0, 2:0).

“Војводина јесте фаворит, али нећемо ићи са белом заставом. Без обзира на то ко ће истрчати на терен, уверен сам да ће дати све од себе. Немамо шта да изгубимо. Куп је такмичење у којем се дешавају изненађења и покушаћемо да га направимо једно”, поручио је стратег “гатоваца”, Љубомир Ристовски, на конференцији за медије.

Новајлије у Моцарт Бет Суперлиги пред овај меч имају кадровских проблема. Ристовски је најавио да ће прилику добити млађи играчи и они који досад нису имали прилику да се покажу.

“Имамо неколико повређених играча, али се не жалимо. Верујем да ће се сви који буду играли представити у што бољем светлу и дати свој максимум. Као што је то било и у мечу са Вождовцем у Купу, и сутра ће играти млађи играчи и они који су имали нешто мању минутажу. Нама је важнија утакмица у првенству за викенд, али даћемо сигурно и сутра свој максимум”, закључио је тренер Младости ГАТ, Љубомир Ристовски.

Љубомир Ристовски @MN Press

Извор:  http://www.mozzartsport.com