РИСТОВСКИ: МОРАМО ДА СЕ ПРИЛАГОДИМО ЛОШОЈ КАДРОВСКОЈ СИТУАЦИЈИ

ПОСЛЕ ПОРАЗА У ДУЕЛУ СА ТСЦ-ОМ, ,,ГАТОВЦИ“ ДЕСЕТКОВАНИ НА МЕГДАН КОHКУРЕНТУ ЗА ЕВРОПУ

Следећа битка за изабранике Љубомира Ристовског биће на Џаизкоин арени, против Новог Пазара. Пред ово тешко гостовање очекивања су изнели шеф стручног штаба Младости ГАТ, Љубомир Ристовски и десни спољни, Никола Јанковић.

– Радио сам у Новом Пазару и познајем како ствари тамо функционишу. Играју заједно од летос, имају искусне и добре играче. Дисциплиновани су и организовани, а битан фактор је и публика. Имамо доста кадровских проблема, али шта је ту је, морамо да се прилагодимо. Не идемо са белом заставом, момци који буду истрчали на терен даће све од себе да се вратимо непоражени из Пазара – истиче Ристовски, који неће моћи да рачуна на суспендованог Хакмана, пожутеле Јочића и Денића, болесног Танасијевића, повређеног Грабежа, док је под знаком питања наступ Милана Видакова.

– Нови Пазар игра феноменално на домаћем терену. Целе недеље смо радили, спремали се, анализирали где можемо да их угрозимо како бисмо извукли најбољи резултат за нас. На претходном гостовању смо показали да поседујемо квалитет и одиграли добру утакмицу. Ако поновимо игру из те утакмице можемо до позитивног резултата – каже Никола Јанковић.

Меч 23. кола Моцарт Бет Супер лиге Србије између домаћег Новог Пазара и гocтујуће Младости ГАТ из Новог Сада на програму је сутра (субота) у 18 сати.

Извор: http://www.nsfudbal.com

ОБЈАВЉЕНО: 24. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!