РОКАДА У СУБОТИЦИ: НЕНАД ЛАЛАТОВИЋ УМЕСТО КЕРЖАКОВА

Чека се промоција

Како Моцарт Спорт незванично сазнаје, Александар Кержаков више није шеф стручног штаба Спартака, а на његово место ће бити промовисан Ненад Лалатовић.

Свим љубитељима фудбала било је јасно да је у Суботици дошло време за промене. Колико год Рус био познат као фудбалер, очигледно је да се у улози тренера, макар за сада, није ни приближно добро снашао као док је шпартао тереном. Спартак је у досадашњем делу првенства уписао тек пет победа уз осам пораза и један нерешен резултат што је довољно тек за 11. место на табели. А то је супротно очекивањима клуба из Бачке.

Новог шефа стручног штаба Спартак неће дуго чекати. Можда већ колико у уторак би требало да буде формализован долазак Ненада Лалатовића у Суботицу. Током богате каријере водио је многе суперлигаше, неке и у више мандата, а препознатљив је по великом ентузијазму, повезаности са свлачионицом и сналажењу у деликатним тренуцима, па је углавном успевао да клубове спасе испадања кад би га због тога ангажовали.

Једино није успео са Младости ГАТ-ом, али новосадски тим је и пре његовог доласка био у великим проблемима. Иначе је оставио дубок траг у Војводини са којом је освојио Куп Србије, радио још у Црвеној звезди, Чукаричком, Црвеној звезди, Радничком из Ниша, Борцу из Чачка, Пролетеру, Вождовцу, а опробао се у иностранству, јер је водио бањалучки Борац у Премијер лиги Босне и Херцеговине, радио још у Саудијској Арабији и Украјини одакле се после растанка са Зорјом и вратио у Србију.

Спартак је један од ретких клубова у Србији са којима се никада раније Ненад Лалатовић није доводио у везу и зато се његов долазак у Суботицу нестрпљиво ишчекује.

ОБЈАВЉЕНО: 14. 11. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!