РОМАНИЋ: БЕЗ ГРЕШКЕ У ИВАЊИЦИ

Железничар везао трећу победу и близу је баража

Железничар је после победе против Новог Пазара (3:1) близу учешћа у баражу за опстанак. Панчевцима је у последњем колу у Ивањици довољан бод за додатне две утакмице.

– Било нам је много тешко у последње четири утакмице, јер нисмо имали право на пораз. Показали смо велику жељу и страст на мечевима са Спартаком, Вождовцем, Радником и Новим Пазаром. Везали смо три победе и стигли надомак циља – рекао је тренер Томислав Сивић, најзаслужнији за препород Дизелке.

Лазар Романић био је стрелац другог гола за суперлигаша из града крај Тамиша са беле тачке:

– Од почетка меча имали смо све у својим рукама, повели у трећем минуту голом Станковића. Мало нас је пресекло изједначење у последњем минуту првог полувремена, али касније одиграли смо на високом нивоу.

Крилни нападач Панчеваца постигао је осам голова ове сезоне.

– Срећан сам због учинка, али најважније је да освајамо бодове и да смо близу баража. Остало нам је још гостовање у Ивањици. Јавор је искусна екипа, биће нам веома тешко. Добро познајемо противника, мораћемо да водимо рачуна о сваком детаљу, једна грешка може да окрене утакмицу у корист ривала. Спремићемо се добро како бисмо наставили успешну серију у плеј-ауту и онда у баражу изборимо суперлигашки статус за следећу сезону – закључио је Романић.

ФОТО: Железничар Панчево

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 20. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!