РОМАНИЋ: МОЖЕМО ДО ОПСТАНКА

Железничар брзо обезбедио победу против Радника

Железничар је против Радника остварио важну победу (3:1) и повећао шансе за опстанак у суперлигашкој конкуренцији. Победник је решен у првих 45 минута игре, кад су Панчевци брзо преокренули резултат захваљујући двоструком стрелцу Лазару Романићу и Јевгенију Павлову

Од почетка меча имали смо све у својим рукама. Мало нас је пресекао гол на почетку, али касније смо одиграли добро, сваки играч пружио је максимум за победу. Показали смо квалитет, одлично смо се припремили и испоштовали договор с тренером  Синишом Добрашиновићем – каже Романић.

Нападач Дизелке је са седам голова најбољи стрелац тима из града крај Тамиша.

Много сам срећан што сам постигао два гола и допринео важној победи. Најважније је, ипак, да освајамо бодове без обзира ко се упише у стрелце. Знамо шта нам је задатак ове сезоне. Сви заједно верујемо да ћемо успети да сачувамо суперлигашки статус – истакао је Романић.

Повратник у тим Железничара Душан Пантелић показао је да је повреда прошлост:

Распоред у наредна два кола не иде нам на руку, дочекујемо Војводину и гостујемо Црвеној звезди. Имамо, међутим, право да се надамо успесима против фаворита. Спремићемо се добро за суботњи дуел с Новосађанима. Очекујем да одиграмо квалитетно и остваримо повољан резултат.

ФОТО: ФК Железничар

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 05. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!