РОМАНИЋ: ОДЛУЧУЈУЋЕ

ПАНЧЕВЦИ И ТЕ КАКО СВЕСНИ ТЕШКЕ СИТУАЦИЈЕ

Железничар је са петим тренером ове сезоне Томиславом Сивићем освојио бод на гостовању у Суботици. Био је то трећи узастопни реми Панчеваца у плеј-ауту.

Садашњи шеф струке имао је доста успеха на клупи Дизелке прошле сезоне у прволигашкој конкуренцији. На великом испиту и он и играчи дебитанта у елити биће данас у Београду против Вождовца.

– Олакшавајућа околност је што немамо много избора и морамо да идемо на победу. Свесни да смо у тешкој ситуацији пружићемо максимум да остваримо повољан резултат против директног ривала у борби за опстанак. Размишљамо од утакмице до утакмице и верујемо да можемо до циља. У дуелу са Вождовчанима бићемо лишени услуга Александра Ковачевића због повреде прста – рекао је Сивић.

Нападач Лазар Романић (на слици) овог пролећа пружа добре игре и биће адут екипе и на Крову ТЦ „Стадион“.

– Против Спартака у Суботици смо у другом полувремену имали више од игре. Могли смо да освојимо и три бода. Утакмица са Вождовцем може да одлучи борбу за опстанак. Очекује нас веома тежак меч. Морамо да пружимо максимум и покажемо да заслужујемо бољи пласман. Верујемо да можемо до баража, иако смо тренутно на претпоследњем месту. Гледамо себе и покушаћемо да испунимо захтеве тренера Сивића. Имамо квалитетне играче
који могу да реше победника у било ком тренутку утакмице – рекао је Романић.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 07. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!