РОВОВСКА БИТКА НА ,,ГЕНЕРАЛКИ“

Ништа се битније на терену није променило од последњег првенственог дуела два сремска фудбалска прволигаша.

Права рововска битка за сваки педаљ терена у Инђији, а опет се у таквој игри боље снашао гостујући клуб који је као и пре пар месеци отишао кући са минималном победом у рукама. До те победе је гост стигао са беле тачке у 61.минуту меча. Тада је лопта после шута играча у црвеној опреми закачила неког у одбрани домаћина по руци и не баш очаравајуће сигуран судија је показао на белу тачку. Са ње је Крста Ђорђевић био сигуран преваривши Чупића који је отишао по инерцији на једну страну, погрешну, 0: 1.

У осталим деловима утакмице је било прилика за гол, али не баш превише. Покушавали су домаћи играчи у зеленој опреми да угрозе веома сигурног Драгојловића, али уопштено гледано без ефекта. Са друге стране је Раднички играо баш онако како им то и током јесењег дела такмичења највише одговара. Дисциплиновано, готово војнички и то даје резултате.

До старта другог дела сезоне је остало још само неколико дана. Задовољства у табору домаћина сигурно нема пред Лозницу, а Радничком предстоји гостовање под вршачким брегом, ОФК Вршцу.

Инђија, Тоyо Тирес Арена, гледалаца око 50. Судина:Меничанин, помоћници: Колџић и Ћирковић. Стрелац: Ђорђевић 61′ (пенал).

Инђија – Раднички 0:1 (0:0)

Инђија: Чупић, Кукољ, Рађен, Бојовић, Србијанац, Марко Стојановић, Јањић, Десанчић, Џугурдић, Ђурић, Славиша Стојановић
Играли су још: Ђурковић, Ђуричковић, Вуковић, Побулић, Ракић,Гаиловић.                                                                                    Тренер: Јован Голић

Раднички: Драгичевић, Грбовић, Миодраговић, Игњатовић, Спасојевић, Ивић, Ђорђе Петровић, Милинковић, Стефан Илић, Ристовић, Ђорђевић
Играли су још: Владимир Илић, Протић, Владимир Петровић, Вујић, Стевановић, Милицановић, Милован Илић, Ђукановић
Тренер: Дејан Николић

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 19. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!