РУМЉАНИ БЕЗ ДЕВЕТОРИЦЕ

Фудбалери ГФК Словенаујаком ритму брусе форму за изазове на прволигашкој сцени. Челни људи клуба из Руме истакли су да немају намеру да играју епизодну улогу, па јасно пред екипу постављен циљ да се нађе међу тимовима који ће водити борбе у плеј-офу.

Да циљ не би остао санак пусти неопходно је довести играче који ће бити појачања, а према речима Бране Илића, спортског директора, који ће поред те функције играти главну улогу и натерену, очекује се да ће у наредних неколико дана бити промовисане прве новајлије.

Имена играча из минуле сезоне остаће златним словима уписана у алманах успомена, али неки од њих, упркос томе што су оставили дубок траг, у наставку каријере неће играти за клуб из Руме. Реч је о Радошу Протићу, Марку Савиновићу, Ненаду Стоисављевићу, Луки Великићу, Страхињи Алексићу, Браниславу
Кромпићу, Николи Максимовићу и Лазару Лукешевићу. Нови стручни штаб са
Драганом Аничићем на челу, неће моћи да рачуна на Алексу Куљанина, јер је дрес ГФК Словена носио као позајмљени играч Инђије.

Нови члан прволигашког каравана
целокупне припреме обавиће у Руми, а
док се не обезбеде услови неопходни за играње прволигашких мечева на стадиону у Борковачкој долини, Словен ће ривале дочекивати у Сремској Митровици.

Ј. Радисављевић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 30. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!