РУМЉАНИ НЕ ДАЈУ ВРХ

Почетак сезоне за Први мај није могао да изгледа боље. На прве две утакмице у Српској лиги Војводина забележен је пун погодак и са шест бодова је на врху табеле.

Пред Румљанима је гостовање Тиси, такође са два тријумфа, па ће утакмица у Адорјану бити и дерби кола.

– Лепо је кад се на старту вежу две победе. Одиграли смо добро, одлично смо изгледали на терену и заслужено смо славили. Иза нас је добар припремни период и то се пренело у првенство. Момци су марљиви, предани су тренинзима и постепено напредујемо. Убеђен сам да има још простора за напредак – истакао је Милан Белић, тренер Првог маја.

Наредни меч биће највећи залогај за Румљане, Тиса је такође освојила шест бодова.

– Анализирали смо противника, реч је о доброј екипи што показују и резултати. Играћемо по тешком времену, али без обзира на то очекујем одличну утакмицу.

Прелазни рок траје до 15. септембра, али у Руми су задовољни кадром.

– Задовољан сам екипом, то су све млади момци, жељни доказивања. Добро смо одабрали играче и појачаћемо се једино ако се појави изванредан играч који би одмах могао да нам се стави на располагање.

Румљани ће играти у готово комплетном саставу.

– Лазић је добио црвени картон у претходној утакмици. Имамо квалитет и радујемо се утакмици са Тисом. Верујемо да можемо до још једне победе, настојаћемо да у дербију прикажемо леп фудбал који нас краси од почетка сезоне – јасан је Милан Белић, шеф стручног штаба Првог Маја.

Н. Париповић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 26. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!