РУМЉАНИ УСПЕШНИ У ДОБАНОВЦИМА

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Јединство – Први мај 2:3 (2:0)

Гледалаца: 50. Судија: Божидар Чолаковић. Стрелци: Суботић у 23, Вранешевић у 32. за Јединство, Јаћимовић у 46, Грбовић у 56. из једанаестерца, Којић у 72. за Први мај.

ЈЕДИНСТВО: Новаковић, Милетић, Мићић, Васић, Богићевић, Вранешевић, Митровић, Гавриловић, Суботић, Даневски, Секулић. Играли су још: Клашња, Обрадовић, Арсовић, Димитријевић, Живановић, Ивковић, Живковић.

ПРВИ МАЈ: Букмировић, Николић, Радовић, Јаћимовић, Радишић, Грбовић, Којић, Рац, Џибрић, Маринковић, Шошкић. Играли су још: Опарница, Јовић, Мирчетић, Вучетић, Цветковић, Шкунда, Мандић.

Ривали су одиграли меч као даје у питању борба за бодове, са много жара и оштрих стартова. Задовољнији могу да буду Румљани, посебно у других 45 минута када су имали доминантнију улогу.
На истеку 23. минута Секулић је прошао по десној страни и идеално убацио лопту на прву стативу, најприсебнији је био Суботић и погодио мрежу. Десет минута касније, домаћини су постигли други гол. Још једном је иницијатор акције био Секулић, убачену лопту на другу стативу Вранешевић је сместио у мрежу.
Само што је почео наставак, капитен Јаћимовић је ударцем са дистанце савладао Новаковића. До изједначења Румљани су дошли у 56. минуту, а са беле тачке погодио је Грбовић. Преокрет је виђен у 72. минуту, грешку одбране казнио је Којић.

З. Зиројевић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 26. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!