РУМЉАНИ ЗАСЛУЖЕНО ДО ПОБЕДЕ ПРОТИВ РАДНИЧКОГ

Фудбалери Радничког нису успели да надиграју госте из Руме, који су заслужено однели сва три бода са стадиона крај „Скробаре“ и славили резултатом 1:3.

Бобар у 21. минуту снажно шутира, голман Цвијетић одбија лопту од гола, она стиже до Цветковића кога у шеснаестерцу руши Јањатовић, главни судија Мрђа Неђо показује на белу тачку. Пенал изводи Којић и постиже гол за 0:1. У 29. минуту Радишић са пола терена одлично проналази Бобара који на срећу домаћих шутира преко гола. Косовић у 34. минуту руши Цветковића, судија Мрђа опет показује на креч. Са пенала опет је био прецизан Којић и повисио на 0:2.

У другом полувремену Раднички је кренуо доста офанзивније и у 60. минуту Марковић одлично на левој страни проналази Попова, који главом лопту шаље у супротан угао голмана гостију Опарнице и смањује на 1:2. Већ у 65. минуту гости узвраћају, када је Цветковић центрирао, Џибрић на другој стативи главом лопту вратио у петерац, где  је Јовић рутински погодио за испоставиће се коначних 1:3.

РАДНИЧКИ ЗРЕЊАНИН: Цвијетић, Марковић, Јањатовић, Ковачевић, Стевановић, Попов, Росић, Косовић, Козић, Шемић и Квргић. Заменици играча: Честић, Јоњев, Михољчић, Маркоски, Бранков, Драговић и Јефтић.

1. МАЈ РУМА:  Опарница, Радовић, Вучетић, Рац, Цветковић, Бобар, Николић, Радишић, Јовић, Џибрић и Којић. Заменици играча: Вукмировић, Шукунда, Мандић, Мирчетић, Маринковић и Шошкић.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 15. 04. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!