РУСАНДА ЖЕЛИ ПОВРАТАК НА ПОБЕДНИЧКИ КОЛОСЕК

Фудбалери Русанде који су новајлије у Војвођанској фудбалској лиги група „Исток „после 8. кола заузимају 13. место са свега 7 освојених бодова.

Меленчани имају скор од 2 победе, пет пораза и једног ремија уз гол разлику 12:16, а међу првим екипама су који су имали смену тренера. Уместо тренера Владимира Попова на клупу је сео искусни ас Јово Симанић. Првих 8 кола је прокоментарисао један од најбољих играча Русанде Немања Ољача.

– Прошла је половина јесењег дела првенства после које нисмо пласирани на табели у складу са амбицијама клуба са почетка сезоне. Неколико мечева смо изгубили тако што смо примали голове у надокнади, пре свих прошле недеље у Банатском Kарађорђеву и пре тока са Полетом из Идвора на свом стадиону. Kада се реално погледа ни уједној утакмици нисмо надиграни, али то није и не може бити оправдање за лош скор на табели – каже Ољача.

Ољача је је изнео и своја очекивања за наставак шампионата.

– Очекујем да се консолидујемо и вратимо на победнички колосек, и да први део сезоне завршимо у средишњем делу табеле. Добро радимо, одзив играча на тренинзима је добар као и атмосфера у екипи, тако да очекујем боље резултате и место на табели у складу са амбицијама клуба – завршио је Немања Ољача.

Русанда прву прилику за бољи резултат има већ у суботу, када у Меленце стиже екипа Црвене звезде из Руског Села. Тај меч почиње у 15. часова.

Аутор: Дамир Петровић 

Фото (ФотоКлик): дуел Немање Ољаче из ФК Русанда (бели дрес) и Дениса Стојкова из кикиндског  ЖАК -а (жути дрес)

Досадашње утакмице ФК Русанда из Меленаца можете погледати кликом овде: https://fsv.rs/fk-rusanda-melenci/

ОБЈАВЉЕНО: 06. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!