ПОРАЗ И РЕМИ У УВОДУ ПРВЕНСТВА НИКАКО НИСУ ПО МЕРИ ИНЂИЈАЦА

Прволигаш из сремске равнице стартовао је испод очекивања.

Захваљујући резултатима из минуле трке за бодове зелени су у првенство ушли као један од главних фаворита у борби за трон, али за оне који верују у крилатицу да се по јутру дан познаје пут ће бити и више него трновит. Горан Драгољић, шеф струке Инђије, истакао је да тренутни бодовни салдо ни како не осликава квалитет екипе:

 – Ако гледамо резултате, чињеница је да нисмо стартовали како треба. У дуелу са Вршчанима нисмо заслужили да изгубимо, лоше смо ушли у меч, али брзо смо се средили и контролисали дешавања на терену. Гости су знали шта хоће, постигли су гол за вођство и бранили се до краја. После те утакмице мало смо се подигли, а када се осврнем реално би било да, после два кола, имамо четири бода.

После неуспеха у мечу са дебитантом, уследио је још један дуел на Градском стадиону. Инђија је угостила Металац, једног од главних конкурената у борби за врх.

– Утакмица са Милановчанима била је за анале. Постигли смо два аутогола, а други је био за ТВ шпице. Били смо бољи, доминирали у многим сегментима игре, али недостајала нам је срећа. Једноставно, није нам се дало.

Предстојећег викенда зелени ће укрстити копља са Радничким из Сремске Митровице. Ривал је, такође, имао неочекивано лош старт – реми и пораз. Оба тима у меч ће ући са императивом победе.

– Бољи смо од Радничког, настојаћемо да се надигравамо, али не мислим да ће бити лако. Митровчани су агресивни кад играју пред својим навијачима, али знамо шта нам је чинити и уверен сам да можемо до победе. Очекујем да нам се за викенд врати прокоцкано из прва два кола.

Шеф струке Инђије, без обзира на слабији старт, екипу види у вуху табеле:

 – Чињеница је да има још много да се игра, а неизвесност је још већа због тога што је лига уједначена. ИМТ је тренутно у најбољој форми и за нијансу је испред свих, као и Железничар из Панчева. После те две екипе видим Инђију. Били бисмо задовољни да на крају године будемо међу пет најбољих екипа, а на зиму ћемо да се појачамо и јуришамо на врх. То јесте амбиција, али не постоји притисак од управе за било шта.

Ј. Радисављевић

Извор: http://www.zurnal.rs