СА СИВИЋЕМ ЛЕПА ПРИЧА

У трећој сезони међу прволигашима, фудбалери Железничара, у првом делу првенства, бележили су одличне резултате и наставак такмичења, од фебруара, чекају на трећем месту.
После меча 19. кола, са Јединством (2:1), Панчевци су наставили са тренинзима и на одмору ће бити тек од 10. децембра. Томислав Сивић, шеф стручног штаба, почетак припрема планирао је за 10. јануар, а амбиције су пласман у елиту. Долазак искусног стручњака показао се као добитни потез управе и са њим на клупи остварен је успех, на 12 утакмица остварено је осам победа и три ремија, уз један пораз.
– Било је тешка и захтевна утакмица са Убљанима, али поново смо били на нивоу и на најбољи начин, победом, ставили смо тачку на први део првенства. Момци су испунили све захтеве и убеђен сам да ћемо, у наставку првенства, после добрих припрема, бити још јачи и бољи. Морам да истакнем да сам задовољан како смо завршили јесењи део првенства. Тренираћемо до 10. децембра, а одиграћемо и утакмицу са Смедеровом 1924 – каже Сивић.
Меч са Оклопницима заказан је за данас, на терену крај Тамиша, а добром игром и асистенцијама током јесени истицао се нападач Лука Петровић (25). Поступао је и три гола и испунио очекивања на 18 утакмица колико је одиграо.
– Иза нас је напорна јесен, одиграли смо 19 мечева и завршили смо у врху, остварили смо што је и планирано. Атмосфера у клубу била је позитивна и захваљујући и томе постигли смо добре резултате – каже Петровић (са слике).
Имао је много простора у игри, асистирао и три пута погодио мрежу.                                                                               – Био сам голу и често сам долазио у позиције да се упишем у листу стрелаца. Први задатак је да радим у интересу екипе и ако ми се укаже прилика да постигнем погодак гледам да је искористим. Добра сарадња у нападу допринела је успешним резултатима, па верујем да ћу у наставку, од фебруара бити још успешнији.
Панчевци, на крају пролећне сезоне, нису успели да се кроз бараж пласирају у Супер лигу, а и сада испред себе имају исти циљ.
– У првој прволигашкој сезони изборили смо опстанак, у другој стигли до трећег места и баража, а сада сви верујемо да бисмо могли да одемо корак даље и директно се пласирамо у друштво Црвене звезде, Партизана… Имамо сјајан тим и верујем да можемо до циља, био би то велики успех за Панчево.
Старт припрема заказан је за 10.јануар.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 26. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!