СА ШУШЊАРЕМ ДО ЕЛИТЕ

ЖЕЛЕЗНИЧАР (ПАНЧЕВО) НА ПРОЛЕЋЕ ЈОШ ЈАЧИ

Први део првенства фудбалери Железничара завршили су на трећој позицији, са истим бројем бодова као и РФК Графичар и шест мање од водећег ИМТ-а. Одмора крај Тамиша, међутим, још нема, Зоран Наунковић, председник дизелке, са Иваном Аџићем, спортским директором, и Томиславом Сивићем, шефом стручног штаба, вредно ради на јачању екипе, да би, у трећој прволигашкој сезони, Панчевци остварили циљ и пласирали се у Супер лигу Србије.

Прелазни рок још није почео, али Железничар је добио прво појачање, из прволигаша ГФК Слободе (Ужице) стигао је нападач Ђорђе Шушњар (30).

– Имамо списак играча које желимо да доведемо у клуб да бисмо заоштрили конкуренцију и оснажили све линије у тиму, све у циљу да одемо корак даље, у елиту – истакао је Наунковић.

– Прво појачање нам је проверени нападач Шушњар, убеђени смо да ће играма и головима допринети испуњењу сна. У току су преговори са још неколицином играча.

Ђорђе Шушњар дошао је из Ужица, а током каријере играо је за суперлигаше Војводину (Нови Сад), Јагодину, Мачву, Сутјеску (Никшић), Лугано и Торпедо (Минск).

– Дошао сам у добро организован и амбициозан клуб. У ГФК Слободи сам провео лепих годину дана, а сада остаје да се, после одмора, добро припремимо за пролећне мечеве и жестоку борбу за прва два места и директан пласман у Супер лигу. Желим да играма и головима оправдам поверење и да помогнем клубу да заједнички прославимо велики успех – истакао је Шушњар.

Б. Стојковски

ФОТО: https://instagram.com/fk_zeleznicar_pancevo?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 03. 12. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!