САМО ЈЕДАН ЦИЉ – ПОБЕДА

ТЕКСТИЛАЦ ПОСЛЕ БОДА ПОД ХИСАРОМ ЧЕКА НОВОСАЂАНЕ

Играчи Текстилца освојили су значајан бод на пролећној премијери, са ГФК Дубочицом у Лесковцу – одиграли су без голова, што може да се сматра успехом.

Протеклих пет дана сву пажњу усмерили су на данашњи меч са Новим Садом. Иако се Новосађани налазе у опасној зони, нико у табору Оџачана не доживљава их као ривала с којим ће лако изаћи на крај, убеђени су да ће имати тежак задатак на свом терену, јер ће против себе имати осокољене фудбалере после одличног старта и победе у дуелу с лидером, ОФК Београдом. Канаринци су тако ухватили прикључак у борби за опстанак у прволигшаком друштву.

Нису играчи тренера Бранка Мирјачића заборавили ни минималан пораз од Новосађана у јесењем делу, што им је додатни мотив да данас у сусрет уђу са жељом да се реванширају.

Јован Милетић, председник Текстилца, и сарадници имали су много посла у зимском прелазном року да би надокнадили одлазак неколилине играча. По свему до сада виђеном успели су у томе, па верују да ће играчки бити јачи него у првом делу. Показале су то контролне утакмице у припремном периоду, као и утакмица против Дубочице.

– Освојили смо бод у дербију под Хисаром, против једне од најбољих екипа у лиги што нас је обрадовало. Потврдили смо квалитет и спремност да форму подигнемо на виши ниво, а све је то резултат добро одрађених припрема. Долазе нам Новосађани, победом су почели пролећни део, па им је то донело додатно самопоуздање. Као дођаћини имамо само један циљ, да тријумфујемо и учврстимо позицију у врху. До бодова ћемо лакше доћи уколико будемо имали и подршку симпатизера, требало би да дођу у што већем броју, ови момци тосузаслужили – истакао је Милетић, председник Текстилца.

Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 01. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!