САС НАСТАВЉА РАПСОДИЈУ

САС наставља своју рапсодију, овога пута, пред домаћом публиком у Kристалној дворани, славили су против екипе Економиста из Београда резултатом 4:3 и ово им је 6. узастопна победа у првенству.

Након прекршаја над Матићем, Делић у 8. минуту изводи пенал и погађа пречку, али натрчава на одбијену лопту и тресе мрежу за 1:0.

Шкорић у 19. минуту са 15 метара упућује снажан шут, голмам гостију Видаковић брани, али на лопту натрчава Аранитовић и повисује на 2:0 за САС. У истом минуту Раденковић одлично проиграва Недељка Шаренца који лево искоса погађа за 3:0.

Након брзе контре из два потеза, гости преко Јововића, на почетку 2. полувремена смањују на 3:1.

Недељко Шаренац из корнера на другој стативи проналази Новковића који у 25. минуту погађа за 4:1.

Kапитен Економиста Стаменковић у 30. минуту изводи корнер, лопта качи Шарића и завршава у мрежи за 4:2. У 37. минуту, након гужве у петерцу, САС-а лопта стиже до Јововића који шаље лопту иза леђа голмана домаћих Родића за испоставиће се коначних 4:3 за САС.

У следећем колу футсалери САС-а код куће 14. отобра дочекују Лесковац.

KФМ САС: Родић, Раденковић, Аранитовић, Шкорић и Новковић. Заменици играча: Поповић, Петровић, Прец, Панћин, Милићев, Шаренац, Матић и Делић.

KФМ ЕKОНОМИСТ: Видаковић, Стаменковић, Михић, Чобановић, Јововић. Заменици играча: Радивојевић, Додић, Војиновић, Младеновић, Главоњић, Томић, Ненадић, Јовић и Станковић.

 

Извор: https://www.zrklik.com/

ОБЈАВЉЕНО: 07. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!