САС НЕМОЋАН ПРОТИВ ОДЛИЧНОГ ЕKОНОМЦА

Футсалери Сас-а, у оквиру 19. кола Друге футсал лиге на домаћем терену, угостили су првопласирану екипу Економца који је победом од 8:1 показао зашто је убедљиво најбоља екипа у лиги.

Првих 5 минута меча протекло је у одмеравању снага, да би након одличног дриблинга Стојановић постигао гол за госте. У последњим секундама првог полувремена, гости су након сјајне асистенције Ивана Маринковића за Ракића, дошли до другог поготка.

Одмах на почетку другог полувремена Стојановић са 10 метара, након снажног шута, својим другим голом на утакмици утростручује предност гостију. Након слободног ударца који је извео Живанов лопта стиже до Раденковића који смањује на 3:1. Миливојевић у 24. минуту са 15 метара постиже гол за Kрагујевчане и 4:1. Четири минута касније Танасковић, након продора по левој страни погађа за 5:1.

У 32. минуту Миливојевић пробија по левој страни и на другој стативи проналази Димитријевића који рутински постиже погодак за 6:1. Танасковић у 38. минуту постиже свој други гол на утакмици за 7:1, да би минут касније Недељковић поставио коначних 8:1 за Економац.

KМФ САС: Родић, Живанов, Аранитовић, Раденковић и Новковић. Заменици играча: Поповић, Петровић, Шкорић, Милићев, Магда, Ракас и Шаренац.

KМФ ЕKОНОМАЦ: Миленковић, Дигић, Васић, Маринковић Л, Стојановић. Заменици играча: Мирковић, Ракић, Миливојевић, Стојчевски, Танасковић, Недељковић, Рајић, Димитријевић и Маринковић И.

 

Извор: https://www.zrklik.com/

ОБЈАВЉЕНО: 25. 03. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!