Futsaleri Sas-a, u okviru 19. kola Druge futsal lige na domaćem terenu, ugostili su prvoplasiranu ekipu Ekonomca koji je pobedom od 8:1 pokazao zašto je ubedljivo najbolja ekipa u ligi.

Prvih 5 minuta meča proteklo je u odmeravanju snaga, da bi nakon odličnog driblinga Stojanović postigao gol za goste. U poslednjim sekundama prvog poluvremena, gosti su nakon sjajne asistencije Ivana Marinkovića za Rakića, došli do drugog pogotka.

Odmah na početku drugog poluvremena Stojanović sa 10 metara, nakon snažnog šuta, svojim drugim golom na utakmici utrostručuje prednost gostiju. Nakon slobodnog udarca koji je izveo Živanov lopta stiže do Radenkovića koji smanjuje na 3:1. Milivojević u 24. minutu sa 15 metara postiže gol za Kragujevčane i 4:1. Četiri minuta kasnije Tanasković, nakon prodora po levoj strani pogađa za 5:1.

U 32. minutu Milivojević probija po levoj strani i na drugoj stativi pronalazi Dimitrijevića koji rutinski postiže pogodak za 6:1. Tanasković u 38. minutu postiže svoj drugi gol na utakmici za 7:1, da bi minut kasnije Nedeljković postavio konačnih 8:1 za Ekonomac.

KMF SAS: Rodić, Živanov, Aranitović, Radenković i Novković. Zamenici igrača: Popović, Petrović, Škorić, Milićev, Magda, Rakas i Šarenac.

KMF EKONOMAC: Milenković, Digić, Vasić, Marinković L, Stojanović. Zamenici igrača: Mirković, Rakić, Milivojević, Stojčevski, Tanasković, Nedeljković, Rajić, Dimitrijević i Marinković I.

 

Izvor: https://www.zrklik.com/