САША ЈОВАНОВИЋ ДАО НА МАРАКАНИ ПРВЕНАЦ ЗА ТСЦ: БАШ МИ ИДЕ ПРОТИВ ЗВЕЗДЕ, ИАКО НАВИЈАМ ЗА ЊУ (ВИДЕО)

Бод велик као кућа носе играчи ТСЦ-а из Београда. Након што су у главном граду Србије победили Чукарички (4:1) и узели бод Партизану (0:0), без сласти тријумфа остала је и Црвена звезда (1:1).

Јунак ремија је искусни Саша Јовановић, који је затресао мрежу шампиона Србије на предиван начин.

Податак за неповеровати је да је Јовановић успео да затресе мрежу црвено-белих чак шест пута. Док је био члан Младости из Лучана пет пута је тресао мрежу актуелног шампиона Србије, а сада је додао и гол у дресу ТСЦ-а.

„Да, шести гол против Звезде, баш ми иде против њих, иако не кријем да сам њихов навијач“, уз осмех каже фудбалер ТСЦ-а.

Некако је тихо протекао његов прелазак летос из екипе Младости из Лучана у ТСЦ, дошао је без обештећења, а пошто на његовој позицији игра млађи Југ Станојев сигурно је да су појединци мислили да је доведен само да појача конкуренцију. Утишао је критичаре ако их је и било и зацементирао себи место у првој постави клуба из Бачке Тополе.

 

 

Покварио је Јовановић мало планове свом шефу стручног штаба јер се повредио током припрема па га није било одмах на старту првенства. Након опоравка истрчао је на терен чисто да осети стадион, али је врло брзо показао зашто је доведен. Прави проблем сваком противнику против којег игра његов тим, врло је вешт са лоптом неухватљив када побегне са њом на бок.

Срушио је Саша Раднички Ниш када је два пута наместио гол својим саиграчима, против Младости из Новог Сада је такође уписао себи асистенцију, а шлаг на торту је погодак против шампиона Србије, екипе Црвене звезде, на њеном стадиону.

„Утисци су супер за сада, иде нам одлично. Баш смо се истрошили много против Звезде сада треба да се одморимо и дочекамо Kолубару у наредном мечу код куће. Биће то такође тешка утамица. Звезда је прошлост идемо даље“, каже Јовановић.

Уклопио се одлично Јовановић у систем игре ТСЦ-а, користи га Лазетић на позицији крилног нападача, али и као другог шпица или што би Енглези рекли „нападача из сенке“. Уме лепо да задржи лопту и лепо сарађује са остатком екипе…

Аутор: Вања Узелац 

Извор: https://www.mozzartsport.com/

ОБЈАВЉЕНО: 05. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!