САША СТОЈАДИНОВИЋ И ТЕКСТИЛАЦ СПРЕМНИ ЗА НАЈВИШЕ ДОМЕТЕ

Тренеру Саши Стојадиновићу Текстилац из Оџака биће четврти војвођански српсколигаш. Како нам је рекао по преузимању српсколигаша, брзо је нашао заједничку реч са челницима клуба, амбиције су се поклопиле и поново ће “плави” јуришати на трон Српске лиге, Војводина. У односу на претходну сезону клуб је напустило десетак играча, потписало је седам новајлија. Ради се о дефанзивцу Анђелковићу и везном Јуриши из угашеног Феникса 1995, беку Будучности Веселиновићу, штоперу Шишки из РФК Графичара, везном Зулфићу (Динамо1945) и нападачима Нинковићу из ОФК Бачке и бонусу Влаисављевићу из Хајдука 1912. У плану је да доведу још 2-3 принове на позицијама где су дефицитарни.

– Првих дана кондициони тренер Никола Сабовљев је обавио мерења и тестирања играча, наставио сам са првим асистентом Милованом Панковим са вежбама на стицању снаге, трчањем и радом у теретани. Већ наредне недеље појачавамо интезитет рада са два тренинга дневно. Прва провера против новог српсколигаша Нафтагаса из Елемира показала је добру слику и однос, индивидуални квалитет, али сам уочио одређене мане и недостатке – наводи Стојадиновић.

Од контролних утакмица заказали су у недељу одмеравање снага са новим прволигашем РФК Новим Садом1921, Бачком1901 (23. јула), ОФК Врбас (27.јули), упражњен је термин за 31. јули, и генералка је са ОФК Бечејом 1918.

Фото (Петар Дукић): Саша Стојадиновић, тренер Текстилца

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 14. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!