САВАНОВИЋ У НАФТАГАСУ

У новом српсколигашу из Елемира нема одмора ни у време паузе. Само што су договорили сарадњу са везистом Александром Чигојем, чланови руководства Нафтагаса решили су и нападача. Милош Савановић (26) стигао је из Младости ГАТ и предводиће напад тима тренера Владимира Грбушића
– Имао сам много понуда, могао сам да бирам и брзо сам преломио – каже Савановић. – Свидела ми се прича Елемираца и атмосфера у екипи и клубу. Жи вим у Зрењанину, са супругом и ћеркицом, Елемир је близу и мој задатак биће да помогнем у првој српсколигашкој сезони. Можемо да будемо пријатно изненађење и ривалима неће бити лако. Играо сам са Миливојевим, Самарџићем, Грбићем и Бјелицом и нема непознаница.

Српсколигашки терени добро су му познати, два пута био је у зрењанинском Радничком и Борцу из Сакула, а пре одласка у редове новог суперлигаша, прошлу јесен предводио је о напад ОФК Бечеја 1918 и са 15 Е голова био први стрелац Српн- ске лиге „Војводина”.
– Захвалан сам челницима м клуба на довођењу појачања, први на листи жеља били су Чигоја и Савановић и у размаку од два дана постали су „нафташи“. Још више добили смо на искуству и имаћемо снажан тим. Биће још новајлија, али извесно је да нећемо да гомиламо кадар – истакао је Владимир Грбушић, шеф струке.

Б. Цв.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 20. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!